Pomógł: 8 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 928 Skąd: Opole ZWM
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 22:45
Licznik na pewno Ci przekłamuje, masz to jak w banku.
Nie wiem ile na jedynce pójdzie, ale jak porządnie gaz odkręcę to jak wbijam 3 bieg to mi licznik pokazuje 120 km/h ale wtedy silnik wyje i zapomnij o ekonomice, ogólnie to szkoda mi katować motonga, mój ma już 17 lat więc staram się oszczędzać mu takich przeżyć. Osiągi naszych motocykli nie są oszałamiające, maszynki typu bandit i hornet mają ponad 80 KM z 600 ccm, jednak silnik V2 ma dla mnie to coś czego brakuje rzędówką - moment obrotowy.
Masz ten sam tłumik co ja, on troszkę zmienia charakterystykę silnika i liczy się też paliwo.
Do osiągów szybko się przyzwyczaisz i wkrótce przestaną robić na Tobie takie wrażenie wtedy polecam zacząć cenić sprzęt za jego walory turystyczne
elektronika2009jb
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 22:56
tak tylko sprawdzilem dzis ale nie sadze ze licznik klamie mysle ze z 85 szedł w wtorek diagnoza z innym motorem i gpsem
Terry
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 22:56
Może pomyliłeś biegi. Mnie kiedyś też zdziwiło jak na jedynce zrobiłem stówkę niestety tylko raz;)
elektronika2009jb
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 23:02
sam juz zglupialem ale raczej nie no niebede teraz kombinowac sprawdze jak co nagram filmik pytanie z innej beczki jakim kluczem wymieniacie świece zapłonowa ? wiem ze rozmiar 18 ok boczne łatwo a jak te w głębi ? zaden klucz mi tam nie pasuje musiałem dekiel z glowicy sciagac a tymbardziej w 1 cylku przy chłodnicy to dopiero masakra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum