Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 13:48 In Case of Emergency
Popieram akcje i siÄ przyĹÄ czam.
heron [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 16:55
ja mam w liscie kontaktow max 10 osĂłb, w tym jest MAMA wiÄc jakby co to siÄ chyba poĹapiÄ gdzie dzwonic ale pomysl popieram. JeĹli idea siÄ rozwinie to napewno takie opisy umieszcze w liĹcie. PĂłki co to wÄ tpie czy nasi ratownicy wiedza cokolwiek o tym
punio [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 20:04
Dowiedza sie. Predzej czy pozniej. A faktycznie nic nie kosztuje.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Olsztyn/Nadarzyn
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 14:24
Ja w ogĂłle jestem za wszystkimi akcjami poprawiajÄ cymi bezpieczeĹstwo na drodze. Sam jeĹźdĹźÄ w odblaskowej kamizelce i w ostrym sĹoĹcu na "dĹugich", a mimo to co jakiĹ czas zdarza mi siÄ byÄ zepchniÄtym przez tira na pobocze, "dresy" w golfach za wszelkÄ cenÄ wyprzedzajÄ mnie tylko po to Ĺźeby zaraz skrÄciÄ, notorycznie samochody zajeĹźdĹźajÄ mi drogÄ i piesi patrzÄ w moim kierunku i wychodzÄ na ulicÄ. Devilka nie jest maĹa, do tego czerwona, ja odblaskowy i oĹwietlony TeĹź macie takie szczÄĹcie, czy tylko mnie to doĹwiadcza?
Wojtek [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:01
CoĹ w tym jest. Jak jeĹźdĹźÄ na moto to rzadko doĹwiadczam szacunku innych (wiÄkszych) kierowcĂłw (choÄ to nie zasada), za to jak wsiÄ dÄ do swojego Golfa to tylko bym wyprzedzaĹ przed skrÄtem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum