Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 01:07 Witam i pozdrawiam z Podlasia!
Witam serdecznie wszystkich. Mam na imię Dawid i mieszkam w małym miasteczku pod Białymstokiem, które się zwie Supraśl. Przyszła pora na zmianę motocykla, a w zasadzie na kupno drugiego, gdyż obecnego nie zamierzam się pozbywać (stara, poczciwa Jawa 350, którą darzę szczególnym sentymentem i raczej zostanie ze mną już na zawsze). Powiem szczerze, że dość przypadkowo padło na NTV, gdyż rozglądałem się za transalpem lub gs 'em 500. Ale na szczęście natknąłem się na NTV i od razu wiedziałem, że to jest to czego szukam, gdyż chodzi mi pewny, solidny motocykl do długich podróży po czarnej nawierzchni, który zawsze dowiezie mnie do celu.
I od razu mam do Was prośbę o ocenę i podpowiedzi co do tego konkretnego motocykla: jako że nie mogę podać linku podaję nr aukcji na allegro: 982005240 . We wtorek jadę go oglądać, z kontaktu telefonicznego z właścicielem uzyskałem takie informacje: przebieg 53tys. km, świeżo sprowadzony z Belgii, leżał na lewym boku, gmol ochronił silnik od zarysowań, ale pęknięta jest obudowa lewego zegara i lekka wgniotka na baku po lewej stronie, co widoczne jest na zdjęciach. Jeżeli coś jeszcze możecie powiedzieć, coś jeszcze rzuca się Wam w oczy to będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę, za co z góry dziękuję.
Jeszcze raz Witam i Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 01:20
Witaj
Ładna sztuka, kufry to duży plus. Ciekawi mnie, co to za "cóś" między cylindrami po lewej stronie? Wgniecenie na baku w tym miejscu to standard po glebie. Masz sporo argumentów do zbicia z ceny, zegary do tanich nie należą. Tutaj spokojnie je czymś załatasz, jak nie zależy Ci na super wyglądzie.
Pomógł: 12 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:35
Też tak myślałem, ale jak od alarmu, to raczej powinna być schowana. No, chyba, że ma masakrujący klakson
Pozdrawiam
axa Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 238 Skąd: Węgorzewo(Mazury)
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:24
Siema. Nie ma jednego lusterka a drugie jest wygięte. Może mi się wydaje ale chyba ma przesuniętą lampę i klakson skrzywiony. Ale tak to się ładnie prezentuję warta obejrzenia. Pozdrawiam!
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 18:55
Witaj
Za samo to, że jest czarna- to już warto ja oglądnąć
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 20:29
Witaj! Kufry na pojemne wyglądają. Sprawdź czy nie ucierpiały przy wywrotce. Sentyment do starego poczciwego motocykle czynnie podzielam. U mnie w tej roli WSK z silnikiem WFMki. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum