Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 01:07 Witam i pozdrawiam z Podlasia!
Witam serdecznie wszystkich. Mam na imiÄ Dawid i mieszkam w maĹym miasteczku pod BiaĹymstokiem, ktĂłre siÄ zwie SupraĹl. PrzyszĹa pora na zmianÄ motocykla, a w zasadzie na kupno drugiego, gdyĹź obecnego nie zamierzam siÄ pozbywaÄ (stara, poczciwa Jawa 350, ktĂłrÄ darzÄ szczegĂłlnym sentymentem i raczej zostanie ze mnÄ juĹź na zawsze). Powiem szczerze, Ĺźe doĹÄ przypadkowo padĹo na NTV, gdyĹź rozglÄ daĹem siÄ za transalpem lub gs 'em 500. Ale na szczÄĹcie natknÄ Ĺem siÄ na NTV i od razu wiedziaĹem, Ĺźe to jest to czego szukam, gdyĹź chodzi mi pewny, solidny motocykl do dĹugich podróşy po czarnej nawierzchni, ktĂłry zawsze dowiezie mnie do celu.
I od razu mam do Was proĹbÄ o ocenÄ i podpowiedzi co do tego konkretnego motocykla: jako Ĺźe nie mogÄ podaÄ linku podajÄ nr aukcji na allegro: 982005240 . We wtorek jadÄ go oglÄ daÄ, z kontaktu telefonicznego z wĹaĹcicielem uzyskaĹem takie informacje: przebieg 53tys. km, ĹwieĹźo sprowadzony z Belgii, leĹźaĹ na lewym boku, gmol ochroniĹ silnik od zarysowaĹ, ale pÄkniÄta jest obudowa lewego zegara i lekka wgniotka na baku po lewej stronie, co widoczne jest na zdjÄciach. JeĹźeli coĹ jeszcze moĹźecie powiedzieÄ, coĹ jeszcze rzuca siÄ Wam w oczy to bÄdÄ bardzo wdziÄczny za kaĹźdÄ wskazĂłwkÄ, za co z gĂłry dziÄkujÄ.
Jeszcze raz Witam i Pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw!
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 01:20
Witaj
Ĺadna sztuka, kufry to duĹźy plus. Ciekawi mnie, co to za "cĂłĹ" miÄdzy cylindrami po lewej stronie? Wgniecenie na baku w tym miejscu to standard po glebie. Masz sporo argumentĂłw do zbicia z ceny, zegary do tanich nie naleĹźÄ . Tutaj spokojnie je czymĹ zaĹatasz, jak nie zaleĹźy Ci na super wyglÄ dzie.
Pomógł: 12 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 655 Skąd: Szewna
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:35
TeĹź tak myĹlaĹem, ale jak od alarmu, to raczej powinna byÄ schowana. No, chyba, Ĺźe ma masakrujÄ cy klakson
Pozdrawiam
axa Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 238 Skąd: Węgorzewo(Mazury)
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 12:24
Siema. Nie ma jednego lusterka a drugie jest wygiÄte. MoĹźe mi siÄ wydaje ale chyba ma przesuniÄtÄ lampÄ i klakson skrzywiony. Ale tak to siÄ Ĺadnie prezentujÄ warta obejrzenia. Pozdrawiam!
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 18:55
Witaj
Za samo to, Ĺźe jest czarna- to juĹź warto ja oglÄ dnÄ Ä
MomoRC33 Pomógł: 3 razy Wiek: 53 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 54 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 20:29
Witaj! Kufry na pojemne wyglÄ dajÄ . SprawdĹş czy nie ucierpiaĹy przy wywrotce. Sentyment do starego poczciwego motocykle czynnie podzielam. U mnie w tej roli WSK z silnikiem WFMki. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum