Wysłany: Sro Lut 10, 2010 13:08 Witam wszystkich z Kielc
Witam,
Mam na imiÄ PaweĹ. Od czerwca 2009 jestem szczÄĹliwym posiadaczem Hondy Deauville 650 z roku 2002 z duĹźymi kuframi bocznymi w kolorze czerwonym. Nie zamieniÄ go na inny motocykl nigdy. Walory przewozowe i wygoda dla krÄgosĹupa - bezcenne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczĂłw.
Pomógł: 6 razy Wiek: 46 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 21:38
CzeĹÄ witam z odlegĹego Opola i pozdrawiam kolejnego posiadacza Devi. Nie wiem czy wiesz ale na forum trwa nieustanna (choÄ nikt siÄ do tego nie chce przyznaÄ) konkurencja jakich motocykli jest wiÄcej Powoli wychodzimy na prowadzenie
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 23:42
WybraĹem ten egzemplarz wĹaĹnie o duĹźe kufry. ChoÄ byĹy egzemplarze z maĹymi i duĹźymi dodatkowo, ale stan techniczny motocykla nie pozwoliĹ na ich zakup. PĂłki co kupiĹem go z przebiegiem 13100km, i zrobiĹem niecaĹe 5 tys. km. W tym sezonie pare przerĂłbek bÄdzie. PochwalÄ siÄ fotkÄ , jak to wyglÄ da gdy poskĹadam wszytko w caĹoĹÄ.
PLAN:
Opony Pilot Road2 (juĹź sÄ ), intercom przewodowy (12V) dla kierowcy i pasaĹźera z funkcja telefonu, podĹaczenia GPS, mp3 i CB (wtyczka sterujÄ ca), podkowa SW-MOTECH 12V QUICK LOCK plus torba na zbiornik z zasilaniem 12V, kufer SHAD 46 (juĹź zamocowany), przerĂłbka siedzenia na niĹźsze z nowym obszyciem antypoĹlizgowym (nie wiem czy w Rybniku bo czas oczekiwania na realizacjÄ w chwili obecnej 2 miesiÄ ce), moĹźe jakieĹ granie, poklejenie i przemalowanie przedniej owiewki po wypadku i nowÄ osĹonÄ na lewy gmol.
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 00:34
Pierwszy szlif i ratunek przed kraksÄ byĹ. Na szczÄĹcie dziÄki gmolom, duĹźym kufrom i lusterku lewemu jestem caĹy, a NTVce tylko owiewka przednia nie wytrzymaĹa i pÄkĹa w jednym miejscu. Kufry caĹe gmol przetarty i przestroga na caĹe Ĺźycie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum