Wysłany: Sro Lut 10, 2010 13:08 Witam wszystkich z Kielc
Witam,
Mam na imię Paweł. Od czerwca 2009 jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Deauville 650 z roku 2002 z dużymi kuframi bocznymi w kolorze czerwonym. Nie zamienię go na inny motocykl nigdy. Walory przewozowe i wygoda dla kręgosłupa - bezcenne. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 21:38
Cześć witam z odległego Opola i pozdrawiam kolejnego posiadacza Devi. Nie wiem czy wiesz ale na forum trwa nieustanna (choć nikt się do tego nie chce przyznać) konkurencja jakich motocykli jest więcej Powoli wychodzimy na prowadzenie
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 23:42
Wybrałem ten egzemplarz właśnie o duże kufry. Choć były egzemplarze z małymi i dużymi dodatkowo, ale stan techniczny motocykla nie pozwolił na ich zakup. Póki co kupiłem go z przebiegiem 13100km, i zrobiłem niecałe 5 tys. km. W tym sezonie pare przeróbek będzie. Pochwalę się fotką, jak to wygląda gdy poskładam wszytko w całość.
PLAN:
Opony Pilot Road2 (już są), intercom przewodowy (12V) dla kierowcy i pasażera z funkcja telefonu, podłaczenia GPS, mp3 i CB (wtyczka sterująca), podkowa SW-MOTECH 12V QUICK LOCK plus torba na zbiornik z zasilaniem 12V, kufer SHAD 46 (już zamocowany), przeróbka siedzenia na niższe z nowym obszyciem antypoślizgowym (nie wiem czy w Rybniku bo czas oczekiwania na realizację w chwili obecnej 2 miesiące), może jakieś granie, poklejenie i przemalowanie przedniej owiewki po wypadku i nową osłonę na lewy gmol.
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 00:34
Pierwszy szlif i ratunek przed kraksą był. Na szczęście dzięki gmolom, dużym kufrom i lusterku lewemu jestem cały, a NTVce tylko owiewka przednia nie wytrzymała i pękła w jednym miejscu. Kufry całe gmol przetarty i przestroga na całe życie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum