Witam, poszukuję takich śrub z podkładką (jak na zdjęciu), tyle żeby nie były to z owego zestawu, który służy do montażu szaf serwerowych, ponieważ mają one w zestawie jeszcze jakieś takie "coś", do czego wkręca się śrubę i ich cena też jest odpowiednia. Najtańsze co znalazłem, to właśnie ta oferta z linku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 491 Skąd: Opole - Gross Stein
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 23:00
... co za świat! Boczki trzeba zabezpieczac przed kradzieżą! Mi buchnął ktoś dekielki do alu w samochodzie - nigdzie nie mogę takich dostać "0" />
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 23:53
Wygląda mi to na typową śrubę tylko z powiększonym łbem. W porządnym sklepie ze śrubami n ie powinno być problemu.
Bob Pomógł: 11 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 596 Skąd: Op
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 00:43
Na tym właśnie polega ten problem, że jest to śruba z większym, grzybkowatym łbem, w dodatku na krzyżaka (kiedy przeważnie wkręty są na krzyżaka) oraz problem w tym żeby była do tego taka podkładka.
Dlatego takie śruby potrzebują, bo już dwie takie mam przy "Czarnulce" przykręcone (któryś z poprzednich właścicieli sobie dodatkowo tym w przedniej części ogon/zadupek przykręcił) i z wyglądu nawet pasują. Dlatego właśnie takie.
Przeszukałem całe alledrogo i nic podobnego nie znalazłem, same imbusowe tylko są, w dodatku bez podkładek (takich jak na foto). ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum