W związku z dokonanym przeze mnie zakupem NT 700VA Deauville pragnę się przywitać z szanownym towarzystwem bardzo serdecznie, forum czytuje już od jakiegoś czasu no ale posiadaczem stałem się dopiero teraz. Obecnie przebywam we Francji, gdzie na moje szczęście sezon się nie kończy, i jeżeli dobrze pójdzie to na otwarcie sezonu motocyklowego wracam do ojczyzny. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia niedługo.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 01:46
Ale jeżeli ma inny kolor, niż bordowy, to pewnie nie mamy takowej na forum.
Co do wrzucania fotek, to sprawa jest prosta. Na początek załóż sobie profil na http://www.bikepics.com Później możesz wysyłać linki, albo wklejać fotki. Z chęcią pomogę w kwestiach technicznych. Jak by co, to PW
Co do mojego powrotu to wracam już na stałe z końcem marca ale chętnie się dołączę do wycieczki gdyż sam bym bardzo chętnie odwiedził kilka miejsc. Z noclegiem to we Francji niema problemu gdyż namiot można w zasadzie rozbić na każdym trawniku (najtańsze hotele około 40 euro), za to ostrzegam przed przekraczaniem prędkości gdyż za przekroczenie powyżej 50 km/h zabierają prawko na kilka miesięcy a foto radary mają ustawione tak aby robiły zdjęcia od tyłu.
yacey
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 17:51
Witam, szerokości i przyczepności.
Jacek Wójtowicz
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 20:36
Witam kolegę, życzę wspaniałych wrażeń z jazdy nowym motorkiem, do zobaczenia na trasie.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 22:39
Witam szanownego Kolegę w Naszym gronie
Atak nawiasem przy okazji jeżeli wpadnie Ci w oko ST1300 w przyzwoitym stanie i rozsądnej cenie Daj znać a Będziesz mieć dozgonną wdzięczność mojego kolegi i baryłeczkę "Ducha Podlasia" a mówię Ci kosztowałem tego trunku na jesiennym zlocie ambrozja tylko trochę poniewiera:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum