Wysłany: Sob Paź 10, 2009 20:57 Witam Forumowiczow:D
Czesc Wszystkim,Mam na imie Marian,mieszkam w krakowie,i obecnie upalam suzuki DR...no a podpiolem sie pod Wasze form,bo coraz czesciej zwracam uwage wlasnie na NTVke:)
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 22:36
Witam i pozdrawiam! Jak będziesz szukał sprzętu już na poważnie, to polecam zapoznać się z maszynami ludzi z forum. Warto zaczekać do zimy i kupić motocykl z pewnych rąk!
Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 23:29
Witam, marian nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na dobrą okazję, przed sezonem o mało nie stałem się posiadaczem DR-ki 650 w wersji dakar, skończyło się na NTV i też nie żałuję choć doskwiera brak możliwości jazdy off-road:D DR też fajny sprzęt, sąsiad ma RS-ke 650 i nie narzeka, miałem okazję kilka razy się przejechać i muszę przyznać, że moto jest super, ale zdecydowanie nie dla każdego bo to wymagający sprzęt, jeśli chodzi o eksploatację, pozdrawiam.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1929 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 23:46
Witam i pozdrawiam, pełnego baku i czystych winkli. Z NTV-ką o resztę nie Musisz się martwić.
Jeżeli Jesteś Zainteresowany Devilą to skromnie i nie śmiało polecam swoją.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 20:49
Witam!
Ja przed zakupem NTV-ki z nikim się nie konsultowałem. Pogrzebałem w necie /opinie, opisy ,fora/ i padło na NTV. Nie będąc GURU od motocykli wsiadłem w pociąg, kupiłem sprzęt i wracałem nim 600 km do domu. Tylko z dwiema przerwami na tankowanie. Nie żałuję, to był bardzo dobry wybór.
pozdrawiam i radzę szukać zadbanego egzemplarza, a potem tylko tankowanie, trasa, tankowanie,.............trasa.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum