Pomógł: 8 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 286 Skąd: Szkieletczyzna
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 17:56
Chłopaki luz, poniżej litra to nie biorą Jeśli dobrze rozumiem to zapis jest taki, że jeśli nie odwołasz się od decyzji w ciągu 7 dni to pojazd będzie w gotowości do "służby" , czyli jeśli się nie zgodzimy to moto nie będzie do dyspozycji władz w razie mobilizacji...
to nie pismaki - kumpel dostal to wezwanie a rmf zainteresowal sie tematem na forum, u mnie z miasta tez gosciu to dostal i to na yamahe TDM... ale shadow 1100 '86 rok to przesada - cichy zwrotny lekki - idealny zwiadowca ;D
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 20:40
Szrotrider - nie chciałbym żyć gdzieś indziej, ale pojedynek na teksty można kontynuować
Przepis jest śmieszny... Pochodzi z lat 60 a motocykle są przydzielane przez osoby, które chyba nie mają bladego pojęcia o nich samych... Ech... Tak, czy inaczej sprawę skierowałbym do Pana Palikota
Wiek: 42 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 216 Skąd: Trzcianka
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 12:09
A ja Wam powiem, że mi tu śmierdzi łapą... I to na gruba skalę. Dlaczego zawiadomienia są rozsyłane w zasadzie tylko na śląsku właśnie teraz gdy na śląsku zaczęły się protesty motocyklistów na autostradach...?
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 13:39
A ja powiem tak że te motocykle które są zarejestrowane na większą lub mniejszą firmę to te maja sie czego bać a nas prywatnych właścicieli to raczej nie będą zaczepiać wiem coś na ten temat bo u mnie w mazowieckim znam pare takich przypadków czepiaja sie firm bo tam mogą zająć kilka maszyn zaczynając od motocykli a kończąc na dużym ciężkim sprzęcie typu fadromy lub ciężarówki itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum