posiadam Deauvillke 01 'r od jakis 4 miesiÄcy, od dwĂłch niestety biegam w gipsowym buciku po spotkaniu z niezbyt utwardzonym podĹoĹźem. Na szczÄĹcie oprĂłcz nogi tylko plaskiti trochÄ popÄkane...
do zobaczenia mam nadziejÄ na trasie, no i na nastepnych zlotach
pozdr
rafaĹ
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 14:01
MiĹo mi powitaÄ kolejnego Fana NTV. JeĹźeli BÄdziesz leciaĹ na przejaĹźdĹźkÄ w mojÄ stronÄ daj znaÄ chÄtnie wyjadÄ Ci na spotkanie jak bÄdÄ mieÄ czas.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1336 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 02:56
Witam rĂłwnieĹź z wawy (wola) i oczywiĹcie ĹźyczÄ szybkiego powrotu do zdrowia.
Kilku nas juĹź z wawy i okolic jest, to jak juĹź bucik zmienisz moĹźemy siÄ gdzieĹ siupnÄ Ä w kilka maszyn.
Pozdrawiam.
Sladek
mirmot [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 09:35
Witam.
Ja rĂłwnieĹź z wawy przyĹÄ czam siÄ do pozdrowieĹ i moĹźe naleĹźaĹoby sie spotkaÄ gdzieĹ w stolicy??
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 10:27
Zaraz w Stolicy. Na ĹOJE nie wygodniej? BÄdzie przejaĹźdĹźka i miejsce spokojne, u mnie moĹźna rozpaliÄ maĹe ognisko ???? MyĹlcie Piotrek teĹź pewnie chÄtnie siÄ przyĹÄ czy trzeba podtrzymywaÄ znajomoĹci nawiÄ zane i nawiÄ zywaÄ nowe. BÄdzie spotkanie regionalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum