posiadam Deauvillke 01 'r od jakis 4 miesięcy, od dwóch niestety biegam w gipsowym buciku po spotkaniu z niezbyt utwardzonym podłożem. Na szczęście oprócz nogi tylko plaskiti trochę popękane...
do zobaczenia mam nadzieję na trasie, no i na nastepnych zlotach
pozdr
rafał
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Wto Lip 07, 2009 13:01
Miło mi powitać kolejnego Fana NTV. Jeżeli Będziesz leciał na przejażdżkę w moją stronę daj znać chętnie wyjadę Ci na spotkanie jak będę mieć czas.
Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1336 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 01:56
Witam również z wawy (wola) i oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Kilku nas już z wawy i okolic jest, to jak już bucik zmienisz możemy się gdzieś siupnąć w kilka maszyn.
Pozdrawiam.
Sladek
mirmot [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 08:35
Witam.
Ja również z wawy przyłączam się do pozdrowień i może należałoby sie spotkać gdzieś w stolicy??
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 64 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 09:27
Zaraz w Stolicy. Na ŁOJE nie wygodniej? Będzie przejażdżka i miejsce spokojne, u mnie można rozpalić małe ognisko ???? Myślcie Piotrek też pewnie chętnie się przyłączy trzeba podtrzymywać znajomości nawiązane i nawiązywać nowe. Będzie spotkanie regionalne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum