Wys³any: Pon Cze 15, 2009 23:12 Witam, witam... z Warszawy
Witam serdecznie wszystkich (obecnych i przysz³ych) u¿ytkowników Hond NTV. Mam na imie Pawe³ i w³a¶nie przymierzam siê do zakupu Deauvilki. A jak wyjdzie to zobaczymy
Napiszcie je¿eli macie jakie¶ w³asne uwagi na temat tych motorków.
Pozdro
ps Zastanawiam siê czy poprawa hamulcy w modelach z roczników >2002 jest naprawdê tak znacz±ca. Mo¿e nie jest to wielka ró¿nica - wtedy rozej¿a³bym siê za starszymi modelami. Jak uwa¿acie?
Skorpionwr Pomóg³: 7 razy Wiek: 64 Do³±czy³: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Sk±d: Przasnysz
Wys³any: Wto Cze 16, 2009 10:04
Witam Ciê. O tych motocyklach mogê Ci powiedzieæ tylko tyle, ¿e nie by³y one wystawiane wcze¶niej do sprzeda¿y. Ja tak z ciekawo¶ci przegl±dam oferty od d³u¿szego czasu i ich nie kojarzê. Jest tam spora grupka sprzêtów, które pojawiaj± siê cyklicznie wiêc chyba jest co¶ nie tak. Moja Honda jest z 2003 i heble ma naprawdê super, ale moja opinia nie musi byæ wiarygodna. Mia³em za d³ug± przerwê w je¿d¿eniu wiêc porównanie nie koniecznie musi byæ wiarygodne. W temacie OGóLE Za³ó¿ post z pro¶b± o pomoc w oglêdzinach moto, mo¿e Kto¶ z forum ma blisko i podjedzie obejrzeæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Mo¿esz za³±czaæ pliki na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum