Wysłany: Nie Lip 12, 2009 11:11 Podlaska Warszawa pozdrawia
Witam mam na imiÄ MichaĹ pochodzÄ i czasem przebywam w BiaĹymstoku a uczÄ siÄ w stolicy i tam teĹź spÄdzam wiÄkszoĹc czasu. Jestem szczÄĹliwym posiadaczem Ĺlicznej ntv-ki z 1993 roku w piÄknym wiĹniowym kolorze
MiĹo mi was wszystkich powitac i nie ukrywam Ĺźe bÄdÄ potrzebowaĹ waszych rad w zwiÄ zku z minimalnym doĹwiadczeniem.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 13:29
MiĹo mi powitaÄ KolegÄ jako pierwszy. JeĹźeli chodzi o pomoc to TrafiÄ lepiej nie MogĹeĹ. Na pewno Wszyscy podzielÄ siÄ z TobÄ swojÄ czasami bardzo duĹźÄ wiedzÄ .
Pomógł: 50 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 18:51
Witam i pozdrawiam! JeĹźeli bÄdÄ potrafiĹ rozwiÄ zaÄ jakieĹ dylematy, to z chÄciÄ pomogÄ Moje doĹwiadczenie w tej materii takĹźe jest minimalne, jednak wspĂłlnymi siĹami zawsze wiÄcej moĹźna zdziaĹaÄ! Jak to siÄ mĂłwi "W kupie siĹa" (bo kupy nic nie ruszy ).
SzerokoĹci, przyczepnoĹci, czystych winkli i niewysychajÄ cego zbiornika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum