Wysłany: Nie Lip 12, 2009 10:11 Podlaska Warszawa pozdrawia
Witam mam na imię Michał pochodzę i czasem przebywam w Białymstoku a uczę się w stolicy i tam też spędzam większośc czasu. Jestem szczęśliwym posiadaczem ślicznej ntv-ki z 1993 roku w pięknym wiśniowym kolorze
Miło mi was wszystkich powitac i nie ukrywam że będę potrzebował waszych rad w związku z minimalnym doświadczeniem.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 63 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1928 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 12:29
Miło mi powitać Kolegę jako pierwszy. Jeżeli chodzi o pomoc to Trafić lepiej nie Mogłeś. Na pewno Wszyscy podzielą się z Tobą swoją czasami bardzo dużą wiedzą.
Pomógł: 50 razy Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 5241 Skąd: Opole
Wysłany: Nie Lip 12, 2009 17:51
Witam i pozdrawiam! Jeżeli będę potrafił rozwiązać jakieś dylematy, to z chęcią pomogę Moje doświadczenie w tej materii także jest minimalne, jednak wspólnymi siłami zawsze więcej można zdziałać! Jak to się mówi "W kupie siła" (bo kupy nic nie ruszy ).
Szerokości, przyczepności, czystych winkli i niewysychającego zbiornika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum