Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 829 Skąd: Opole
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 20:22
Ok, to osłona silnika z tworzywa. Też to mam, jak dla mnie to ładnie wygląda taki designerski gadzecik. Ale z osłoną przed wiatrem to nie chroni. Trochę przed brudem ale silnik i tak się ufajda od asfaltu. Ale nie zawsze chodzi tylko o praktyczność Ws. Motocykla gratuluje trafnego wyboru i faktycznie jak za taki przebieg to cena jest wysoce zadowalająca.
_________________ jeszcze wcześniej MZ ETZ 150
wcześniej: Honda NT 650 V Deauville 2004r
później: Honda NT 700 V Deauville 2009r
teraz Triumph Tiger Explorer 1200
Co racja - to racja, dobry zakup Co do kasku to też miałem problem , wybrałem nolana 104 xxxl , i powiem że lepszego kasku nigdy nie miałem, blenda, pinlock, szczękowiec , wyciągany środek .
A Ty masz blendę ?
_________________ Honda Gold Wing GL 1800A
Pomagam w uzyskaniu odszkodowania dla osób poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych !!!
Szczękowiec, blenda (b. dobrze dopasowana, nie zawadza o okulary), pinlock, wyjmowany środek... na bajerze. Podobno najcichszy w swojej klasie. O walorach praktycznych napiszę jak zacznę jeździć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum