Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1757 Skąd: Betzdorf (DE)
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 14:48 Re: SoRock z MotoJarów odnalazł wreszcie polskie forum NTV!
Witaj na forum !
sorock napisał/a:
Gdy kupiłem w 2004 moją pierwszą NTVkę szukałem polskiego forum jej poświęconego, ale bezskutecznie.
Bo nasze istnieje dopiero od 21.08.2006r (musiałem się zalogować na stary adres by sprawdzić kiedy się za forum zabrałem ) .
Początki były trudne, ale jak widać wszystko działa wyśmienicie. Forum jest aktywne, ludzie spotykają się na zlotach .... Miło jest .
_________________ SHL M11 '65, zwłoki Osy i WSKi .
Czyżby juz zaplanowana dłuższa trasa w terminie tegorocznego zlotu?
Jeśli tak to szkoda bo byłoby o czym pogadać. Parę patentów na doposażenie motocykla można podpatrzeć z Waszych wyjazdów.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 21:31
Michał, coś czuję że jak zawitasz na Łoje w końcu kiedyś, to się tam nie wyśpisz. Chłopaki Cię tam zamęczą pytaniami . Co ja mówię, nawet napić się nie zdążysz...
Jakąś mini relację online przewidujesz z tego wyjazdu czy dopiero po powrocie?
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 23:08
Andrzej, jest to jakaś myśl. Tylko kto się podejmie organizacji?
No i termin taki, aby Michałowi pasowało, coby na gwałt nie musiał z tej Hameryki wracać
[quote="pappuu"]Czyżby juz zaplanowana dłuższa trasa w terminie tegorocznego zlotu?[quote]
W poście z poprzedniej strony potwierdziłem, że mnie wtedy nie będzie w kraju.
MotoAmeryka Akt III będzie kolejną odsłoną eksploracji Ameryki jako całości. Jeszcze nie wiem czy zachowamy konwencję relacji online jak w poprzednich latach. Coś z pewnością będzie.
Co do spotkania: co się odwlecze, to nie uciecze. Róbcie normalnie swoje spotkania, a ja normalnie się dostosuję, zbiorę i już.
Na styczniowym spotkaniu grupy śląsko/dabrowskiej był plan odwiedzenia grupy opolskiej przy okazji topienia marzanny ale nic z tego nie wyszło.
Spotkanie części południowo-zachodniej (Śląsk-Opole-Wroclaw) to ciekawy pomysł wart dalszego drażenia.
Chyba wyszłyby "mini-Łoje"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum