Witaj adzioch miĹo byĹo poznac nowego pozytywnie zakrÄconego motonite pierwsze przymiarki zrobiĹeĹ wiÄc wiesz na czym stoisz jak znajdziesz jakÄ Ĺ NTV-ke daj znac na forum na pewno wataha siÄ zbierze i pomorze pomÄczyc sprzedajÄ cego
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Mar 2012 Posty: 32 Skąd: Suwałki
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 13:49 Witam
Witam i pozdrawiam - ponoÄ pora niezbyt na kupno motocykla, ale powodzenia i cierpliwoĹci. Moto radzÄ kupowaÄ na koĹcu - ja tak zrobiĹem i nie narzekam (najpierw byĹy wdzianka, buty, kask, rÄkawice).
wlasnie tak zamierzm , kask , rekawice,buty , pozniej spodnie i kurtka, no Slawekk mam nadzieje ze nierzucasz sĹĂłw na wiatr ,a Ĺźe dobre chlopaki odrazu byĹo Ĺatwo poznaÄ co do ntv , to wieksza niz cb500 o ktorej na poczatku myslaĹem to jakos napewno znajde sobie na niej miejsce znajdÄ, a zanim do zakupu moto dojdzie to jeszcze troche minie . dziekuje za miĹe przywitanie mam nadzieje ,Ĺźe jak najszybciej uda mi siÄ byÄ kierownikiem na kolejnej wyprawie a nie plecakiem ot co gdyby ktoĹ z Was sĹyszÄ Ĺo jakiiejs ntvce na ktĂłra warto zwrĂłciÄ uwage to prosze teĹź o info. a wĹasnie narazie przegladam strone scigaczkropkapl i z tamtd czerpe wiedzÄ o ciuchach , moĹźecie podaÄ namiary na jakieĹ lepsze strony czy tematy na forum gdzie znajde np kask do 500 integralny ..ktory sensowny, rekawice do 200 ktore sensowne...buty ktore sensowne stosunek cena jakosc itp bo przegladam wszedzie rozpisane duzo przykladow ale niekoniecznie aktualnych na ten sezon. albo gdzie szukac i kiedy dobrych promocji etc . wybaczcie ĹwieĹźakowi no ale pytac kogoĹ muszÄ;)
Adrian, z ciuchami to jest czasami duĹźy problem. Musisz jeĹşdziÄ po sklepach i przymierzaÄ.
Czasamni moĹźna kupiÄ coĹ taniej za granicÄ . Ja tak kupiĹem kurtkÄ taniej o prawie 500zĹ, ale wczeĹniej sprawdziĹem fason i rozmiar.
Z butami i rekawicami tez moĹźe byÄ problem jeĹli szukasz czegoĹ konkretnego . W sklepach stacjonarnych towaru jest maĹo i wiekszoĹÄ jest na zamĂłwienie.
Potrzeba duzo cierpliwoĹci i samozaparcia Ĺźeby kupic coĹ porzadnego w dobrych pieniÄ dzach.
Niestety kaĹźdÄ rzecz musisz przymierzyÄ, bo potem jazda w niedopasowanych ubraniach to Ĺźadna przyjemnoĹÄ.
Mimo wszystko zyczÄ owocnych poszukiwaĹ i udanych zakupĂłw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum