Witaj adzioch miło było poznac nowego pozytywnie zakręconego motonite pierwsze przymiarki zrobiłeś więc wiesz na czym stoisz jak znajdziesz jakąś NTV-ke daj znac na forum na pewno wataha się zbierze i pomorze pomęczyc sprzedającego
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Mar 2012 Posty: 32 Skąd: Suwałki
Wysłany: Pon Kwi 23, 2012 12:49 Witam
Witam i pozdrawiam - ponoć pora niezbyt na kupno motocykla, ale powodzenia i cierpliwości. Moto radzę kupować na końcu - ja tak zrobiłem i nie narzekam (najpierw były wdzianka, buty, kask, rękawice).
wlasnie tak zamierzm , kask , rekawice,buty , pozniej spodnie i kurtka, no Slawekk mam nadzieje ze nierzucasz słów na wiatr ,a że dobre chlopaki odrazu było łatwo poznać co do ntv , to wieksza niz cb500 o ktorej na poczatku myslałem to jakos napewno znajde sobie na niej miejsce znajdę, a zanim do zakupu moto dojdzie to jeszcze troche minie . dziekuje za miłe przywitanie mam nadzieje ,że jak najszybciej uda mi się być kierownikiem na kolejnej wyprawie a nie plecakiem ot co gdyby ktoś z Was słysząło jakiiejs ntvce na która warto zwrócić uwage to prosze też o info. a własnie narazie przegladam strone scigaczkropkapl i z tamtd czerpe wiedzę o ciuchach , możecie podać namiary na jakieś lepsze strony czy tematy na forum gdzie znajde np kask do 500 integralny ..ktory sensowny, rekawice do 200 ktore sensowne...buty ktore sensowne stosunek cena jakosc itp bo przegladam wszedzie rozpisane duzo przykladow ale niekoniecznie aktualnych na ten sezon. albo gdzie szukac i kiedy dobrych promocji etc . wybaczcie świeżakowi no ale pytac kogoś muszę;)
Adrian, z ciuchami to jest czasami duży problem. Musisz jeździć po sklepach i przymierzać.
Czasamni można kupić coś taniej za granicą. Ja tak kupiłem kurtkę taniej o prawie 500zł, ale wcześniej sprawdziłem fason i rozmiar.
Z butami i rekawicami tez może być problem jeśli szukasz czegoś konkretnego . W sklepach stacjonarnych towaru jest mało i wiekszość jest na zamówienie.
Potrzeba duzo cierpliwości i samozaparcia żeby kupic coś porzadnego w dobrych pieniądzach.
Niestety każdą rzecz musisz przymierzyć, bo potem jazda w niedopasowanych ubraniach to żadna przyjemność.
Mimo wszystko zyczę owocnych poszukiwań i udanych zakupów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum