Wiek: 40 Dołączyła: 16 Mar 2012 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 09:16
Problem z ciÄĹźkoĹciÄ NTVki mam tylko przy manewrach (maĹa prÄdkoĹÄ ciasne skrÄty- taka powiedzmy egzaminacyjna Ăłsemeczka) przy caĹej reszcie ciÄĹźar mi nie przeszkadza bo siÄ motorek Ĺadnie w zakrÄty skĹada. Poza tym zaczynam swĂłj dopiero drugi sezon w Ĺźyciu wiÄc moje umiejÄtnoĹci (pomimo staraĹ i doszkalania) nadal uwaĹźam na mocno niewystarczajÄ ce.
Orientuje siÄ ktoĹ czy gdzieĹ moĹźna gmole do tej przecudownej maszyny dokupiÄ/dorobiÄ?
A gdzie mnie spotkaÄ? Codziennie robiÄ traskÄ Jelonki-Kabaty. Czasami bezpoĹrednio a czasami troszkÄ siÄ po mieĹcie krÄcÄ.
Witam Z tego co piszesz masz duzy szacun do moto i dystans do wĹasnych umiejÄtnoĹci, ktĂłre pewnie sÄ wiÄksze niĹź niejednego "szybkiego" posiadacza jakiejĹ wĹciekĹej litrĂłwki. Takie podejĹcie bardzo cieszy i wróşy wiele radoĹci z bezpiecznej jazdy. Do tego jeszcze zapatrzona jesteĹ w NTV no co by nie mowiÄ... po prostu ideaĹ nie kobieta Udanego sezonu ĹźyczÄ i LWG.
P.S. Z Kabat to juĹź niedaleko do Starej Iwicznej gdzie 31 marca bÄdzie msza motocyklowa w intencji bezpiecznego sezonu. BÄdzie okazja spotkaÄ sie w wiekszym gronie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 22:01
KiedyĹ juĹź chyba przytaczaĹem powiedzenie: "Nie siĹa lecz technika czyni krĂłlika pĹodniejszym od byka"
ToĹź to prawie jak z tym jeĹźdĹźeniem na ciÄĹźkim moto i maĹymi gabarytami kierowniczki.
Liczy siÄ serducho, caĹa reszta rozwinie siÄ z siniakami
Pozdrawiam z WrocĹawia,
Borys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum