Wiek: 39 Dołączyła: 16 Mar 2012 Posty: 158 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 09:16
Problem z ciężkością NTVki mam tylko przy manewrach (mała prędkość ciasne skręty- taka powiedzmy egzaminacyjna ósemeczka) przy całej reszcie ciężar mi nie przeszkadza bo się motorek ładnie w zakręty składa. Poza tym zaczynam swój dopiero drugi sezon w życiu więc moje umiejętności (pomimo starań i doszkalania) nadal uważam na mocno niewystarczające.
Orientuje się ktoś czy gdzieś można gmole do tej przecudownej maszyny dokupić/dorobić?
A gdzie mnie spotkać? Codziennie robię traskę Jelonki-Kabaty. Czasami bezpośrednio a czasami troszkę się po mieście kręcę.
Witam Z tego co piszesz masz duzy szacun do moto i dystans do własnych umiejętności, które pewnie są większe niż niejednego "szybkiego" posiadacza jakiejś wściekłej litrówki. Takie podejście bardzo cieszy i wróży wiele radości z bezpiecznej jazdy. Do tego jeszcze zapatrzona jesteś w NTV no co by nie mowić... po prostu ideał nie kobieta Udanego sezonu życzę i LWG.
P.S. Z Kabat to już niedaleko do Starej Iwicznej gdzie 31 marca będzie msza motocyklowa w intencji bezpiecznego sezonu. Będzie okazja spotkać sie w wiekszym gronie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 47 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 2193 Skąd: spod Wrocławia
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 22:01
Kiedyś już chyba przytaczałem powiedzenie: "Nie siła lecz technika czyni królika płodniejszym od byka"
Toż to prawie jak z tym jeżdżeniem na ciężkim moto i małymi gabarytami kierowniczki.
Liczy się serducho, cała reszta rozwinie się z siniakami
Pozdrawiam z Wrocławia,
Borys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum