revere tylko dla siebie albo do spĂłĹki z ojcem deaville, jeĹli trafi ciÄ coĹ godnego
Cytat:
Witam i ja! Jak rozumiem planujesz nabyÄ w trakcie zimy?
Masz juĹź coĹ upatrzonego?
Raczej wolaĹbym w trakcie zimy. ChociaĹź z tego co widzÄ to na te motocykle nie ma popytu bo ciÄ gle te same sÄ w ofercie, wiÄc wÄ tpie aby siÄ to zmieniĹo na wiosne.
OglÄ daĹem juĹź 3:
* w lubartowie facet miaĹ za 4tys, ale chyba sprzedaĹ - silnik bardzo Ĺadnie chodziĹ, wadÄ byĹ pogiÄty bak i widaÄ byĹo Ĺźe silnik byĹ robiony bo silikon wyĹaziĹ(teraz moĹźe bym go wziÄ Ĺ jak juĹź mam porĂłwnanie)
* w lublinie to >to tu< - szrot totalny, 3 tysiÄ ze bym za niego nie daĹ, wszystko do robienia, chociaĹź na zdjÄciu wyglÄ da nieĹşle, facet od roku jÄ wystawia i nikt nie bierze
* i >to< - sprzÄt niepewny, olej pod silnikiem ubytek pĹynu hamulcowego mimo Ĺźe niedawno byĹ jeĹźdĹźony, opóźnione wchodzenie na obroty
W tej Devilce brakuje oslony wydechu (na laczeniu 2 w 1) i nie ma ani jednej naklejki, tak wiec tez bardzo uwaznie ja obejzyj. MNoze to nic strasznego, ale lepiej dobrze obejzec i wypytac wlasciciela
odnoĹcie tego motocykla z Lubartowa
to facet jednak go nie sprzedaĹ bo dalej ogĹasza
http://otomoto.pl/honda-n...b-M2995899.html
i nawet zszedĹ z ceny bo chciaĹ 4300
silnik Ĺadnie w nim chodziĹ, zaczynam siÄ nad nim zastanawiaÄ
caĹy motor byĹ chyba malowany
a silnik remeontowany
pÄkniÄ te byĹo mocowanie lampy z lewej strony tak Ĺźe jak siÄ jedzie to caĹa drĹźy
dziÄki , jak coĹ bÄdzie to skorzystam bo nawet nie wiem bardzo na co zwracaÄ uwage
[ Dodano: Sob Sty 21, 2012 17:28 ]
witam ponownie
staĹo siÄ, jestem posiadaczem deauville 650 - stan wizualny Ĺredni ale nie wyglÄ da Ĺşle
silnik pracuje Ĺadnie i myĹlÄ Ĺźe bÄdzie jeĹşdziĹ mimo Ĺźe przebieg jest chyba ze 130tys
trochÄ poobijana chĹodnica - z tym juĹź nic siÄ chyba nie zrobi
brakuje paru Ĺrubek - trzeba bÄdzie dosztukowaÄ coĹ
mokre lagi - to na razie tyle co bÄdÄ musiaĹ w nim zrobiÄ plus wymiana pĹynĂłw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum