revere tylko dla siebie albo do spółki z ojcem deaville, jeśli trafi cię coś godnego
Cytat:
Witam i ja! Jak rozumiem planujesz nabyć w trakcie zimy?
Masz już coś upatrzonego?
Raczej wolałbym w trakcie zimy. Chociaż z tego co widzę to na te motocykle nie ma popytu bo ciągle te same są w ofercie, więc wątpie aby się to zmieniło na wiosne.
Oglądałem już 3:
* w lubartowie facet miał za 4tys, ale chyba sprzedał - silnik bardzo ładnie chodził, wadą był pogięty bak i widać było że silnik był robiony bo silikon wyłaził(teraz może bym go wziął jak już mam porównanie)
* w lublinie to >to tu< - szrot totalny, 3 tysiąze bym za niego nie dał, wszystko do robienia, chociaż na zdjęciu wygląda nieźle, facet od roku ją wystawia i nikt nie bierze
* i >to< - sprzęt niepewny, olej pod silnikiem ubytek płynu hamulcowego mimo że niedawno był jeżdżony, opóźnione wchodzenie na obroty
W tej Devilce brakuje oslony wydechu (na laczeniu 2 w 1) i nie ma ani jednej naklejki, tak wiec tez bardzo uwaznie ja obejzyj. MNoze to nic strasznego, ale lepiej dobrze obejzec i wypytac wlasciciela
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
odnoście tego motocykla z Lubartowa
to facet jednak go nie sprzedał bo dalej ogłasza
http://otomoto.pl/honda-n...b-M2995899.html
i nawet zszedł z ceny bo chciał 4300
silnik ładnie w nim chodził, zaczynam się nad nim zastanawiać
cały motor był chyba malowany
a silnik remeontowany
pękniąte było mocowanie lampy z lewej strony tak że jak się jedzie to cała drży
dzięki , jak coś będzie to skorzystam bo nawet nie wiem bardzo na co zwracać uwage
[ Dodano: Sob Sty 21, 2012 17:28 ]
witam ponownie
stało się, jestem posiadaczem deauville 650 - stan wizualny średni ale nie wygląda źle
silnik pracuje ładnie i myślę że będzie jeździł mimo że przebieg jest chyba ze 130tys
trochę poobijana chłodnica - z tym już nic się chyba nie zrobi
brakuje paru śrubek - trzeba będzie dosztukować coś
mokre lagi - to na razie tyle co będę musiał w nim zrobić plus wymiana płynów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum