Wysłany: Wto Maj 25, 2021 17:53 Witam z Inowrocławia
Witam serdecznie wszystkich.
Po lataaaaaach przerwy ( jawa 350 ) , wracam do tej pasji..., mam masę zaległości którą mam nadzieję ze przy Waszej pomocy nadrobię.
Moto juz zakupiłem wybór padł na NT700, więc może gdzieś do zobaczenia na szlaku...
Pozdrawiam Adaś
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
(Kiedyś ŁOJE były w miejscowości Łoje, potem się przeniosły do miejscowości Fijałkowo, ale nazwa została. Ot taki Paryż - Dakar w Ameryce Płd)
Hej
Dziękuję za wyjaśnienie
Sprawdź prosze ten link który podałeś bo mi go nie chce otworzyć .
Fijałkowo to w okolicach drogi 57.?
Jak tak mam tam ok 230 km, gdybym miał wolne to mógłbym się skusić
Witaj Adas.
Tak przy okazji zapytam szacownych forumowiczów, czy w miejscowości Łoje czyli Fijałkowicach jest jakaś baza noclegowa i czy trzeba zamawiać pół roku wcześniej? To nie żart, ponieważ na sierpniowe zloty moto w Radawie, zamawiałem nocleg już w kwietniu
_________________ Virago; GSX 750; Triumph Sprint ST 955i; Suzuki UX 150 ciągle, Dauville NT700V obecnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum