Wysłany: Wto Maj 25, 2021 18:53 Witam z InowrocĹawia
Witam serdecznie wszystkich.
Po lataaaaaach przerwy ( jawa 350 ) , wracam do tej pasji..., mam masÄ zalegĹoĹci ktĂłrÄ mam nadziejÄ ze przy Waszej pomocy nadrobiÄ.
Moto juz zakupiĹem wybĂłr padĹ na NT700, wiÄc moĹźe gdzieĹ do zobaczenia na szlaku...
Pozdrawiam AdaĹ
(KiedyĹ ĹOJE byĹy w miejscowoĹci Ĺoje, potem siÄ przeniosĹy do miejscowoĹci FijaĹkowo, ale nazwa zostaĹa. Ot taki ParyĹź - Dakar w Ameryce PĹd)
_________________ You meet the nicest people on a Honda
_________________ Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat
CENTROWANIE KóŁ (SPECJALNOŚć, KOŁA BMW GS!), - FACEBOOK "OLDMOTORY" - ZAPRASZAM!
(KiedyĹ ĹOJE byĹy w miejscowoĹci Ĺoje, potem siÄ przeniosĹy do miejscowoĹci FijaĹkowo, ale nazwa zostaĹa. Ot taki ParyĹź - Dakar w Ameryce PĹd)
Hej
DziÄkujÄ za wyjaĹnienie
SprawdĹş prosze ten link ktĂłry podaĹeĹ bo mi go nie chce otworzyÄ .
FijaĹkowo to w okolicach drogi 57.?
Jak tak mam tam ok 230 km, gdybym miaĹ wolne to mĂłgĹbym siÄ skusiÄ
JuĹź wszystko znalazĹem.
Ale jeszcze raz piÄkne dziÄki
Witaj Adas.
Tak przy okazji zapytam szacownych forumowiczĂłw, czy w miejscowoĹci Ĺoje czyli FijaĹkowicach jest jakaĹ baza noclegowa i czy trzeba zamawiaÄ póŠroku wczeĹniej? To nie Ĺźart, poniewaĹź na sierpniowe zloty moto w Radawie, zamawiaĹem nocleg juĹź w kwietniu
_________________ Virago; GSX 750; Triumph Sprint ST 955i; Suzuki UX 150 ciągle, Dauville NT700V obecnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum