Ja mam 193 cm i waga niespeĹna 140kg Gabrytowo Deauvilka jest na styk.
Kobrzak mnie widziaĹ wiÄc moĹźe coĹ powiedzieÄ wiÄcej na ten temat. ja siÄ na nim czuje wporzÄ dku a jak pytalem maĹĹźowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziĹa, Ĺźe jest dobrze.
_________________ Pozdrawiam
tAboon
Romet Ogar 902 '85 --> Simson S51 '90 --> XL600V '92 white-UNI ('13-'15) vel "Krecik" --> NTV 650V '99 Black-PEARL ('15-'24) vel "Czarnula" + NT 700VA '10 Silver ('22-??) vel Hanka
a jak pytalem maĹĹźowinki jak wygladam na Czarnuli to stwierdziĹa, Ĺźe jest dobrze
A co Ci ma powiedzieÄ?? Ĺťe jest Ĺşle ĹźebyĹ zaczÄ Ĺ czegoĹ wiÄkszego/innego/droĹźszego szukaÄ ??
A to zaleĹźy od maĹĹźowinki.... moja jest na tyle Ĺwiadoma, Ĺźe jeĹli bym sam sobie nie mĂłgĹ siÄ dopasowaÄ do moto to za parÄ tygodni, max rok poleciaĹby na odsprzedaĹź - tak jak to byĹo z Krecikiem.
P.S. Opinii innych teĹź zaczerpywaĹem.
_________________ Pozdrawiam
tAboon
Romet Ogar 902 '85 --> Simson S51 '90 --> XL600V '92 white-UNI ('13-'15) vel "Krecik" --> NTV 650V '99 Black-PEARL ('15-'24) vel "Czarnula" + NT 700VA '10 Silver ('22-??) vel Hanka
Rajmund! Nie zaczynaj od koĹca! Napisz po jakich drogach i jak chcesz jeĹşdziÄ. Devi a trampek to dwa róşne motocykle chociaĹź serducho wspĂłlne. Zgadzam siÄ z DorDaw. OsobiĹcie braĹbym coĹ wyĹźszego i mocniejszego coĹ mi przychodzi na myĹl
Markali widzialem youtube ze smigaja turystycznie na translapku
ps. moj budzzet jest slabiutki obliczam na 6000tys w poruwach i wolalbym cos na gaznikach mozna pogrzebac bo po moim ostatniem doswiadczeniu ze skuterem peugeout satelisem 125 compresorem nie chce juz super chiper elektronika do kturego bez komputera nie podchodz
[ Dodano: Wto Sie 18, 2015 08:27 ]
jak bledy to sorkki jeszce spie
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Wto Sie 18, 2015 12:47
rajmund, a ja czekam tylko aĹź nasz czcigodny Admin /wazelinki nigdy za wiele / opie...li CiÄ za pisowniÄ
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum