Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem z Bydgoszczy i mam zamiar powiększyć grono jeźdźców NTV. Na razie niestety jestem na etapie szukania. Mam nadzieję, że wszystko powiedzie się zgodnie z planem i juz na wiosnę będę mógł sie pokręcić po okolicy na swoim moto.
Chciałem poczekać z rejestracją na tym forum do momentu zakupu, ale doszedłem do wniosku, że może da się poprosić o pomoc w wyborze odpowiedniego egzemplarza kogoś z tej grupy. Więc jeżeli będzie coś konkretnego na oku, to mam zamiar sie do Was uśmiechnąć i poprosić o podpowiedź na co zwrócić uwagę i co jest podejrzanego w tym co wyszukałem.
Pozdrawiam Was i mam nadzieję do zobaczenia na drodze
Lewa w górę! Bydgoska wspólnota NTV rośnie w siłę. Jeśli będziesz potrzebował pomocy, ktoś z naszej bydgoskiej grupy Ci pomoże. Zajrzyj http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=5564 . Co prawda wątek zapadł w sen zimowy, ale nadal działamy na prywatnym gruncie. Zapraszamy!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe przyjęcie
Obyśmy nie za długo spotkali się gdzieś na trasie
Cieszę się bardzo, że w okolicy jest kilka osób z podobnym zakręceniem co moje.
Tylko doczekać wiosny i znaleść fajne moto.
Pozdrawiam jeszcze raz.
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1791 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 15:58
Powitać, powitać.....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum