Witam wszystkich forumowiczĂłw.
Jestem z Bydgoszczy i mam zamiar powiÄkszyÄ grono jeĹşdĹşcĂłw NTV. Na razie niestety jestem na etapie szukania. Mam nadziejÄ, Ĺźe wszystko powiedzie siÄ zgodnie z planem i juz na wiosnÄ bÄdÄ mĂłgĹ sie pokrÄciÄ po okolicy na swoim moto.
ChciaĹem poczekaÄ z rejestracjÄ na tym forum do momentu zakupu, ale doszedĹem do wniosku, Ĺźe moĹźe da siÄ poprosiÄ o pomoc w wyborze odpowiedniego egzemplarza kogoĹ z tej grupy. WiÄc jeĹźeli bÄdzie coĹ konkretnego na oku, to mam zamiar sie do Was uĹmiechnÄ Ä i poprosiÄ o podpowiedĹş na co zwrĂłciÄ uwagÄ i co jest podejrzanego w tym co wyszukaĹem.
Pozdrawiam Was i mam nadziejÄ do zobaczenia na drodze
Lewa w gĂłrÄ! Bydgoska wspĂłlnota NTV roĹnie w siĹÄ. JeĹli bÄdziesz potrzebowaĹ pomocy, ktoĹ z naszej bydgoskiej grupy Ci pomoĹźe. Zajrzyj http://hondantv.pl/forum/viewtopic.php?t=5564 . Co prawda wÄ tek zapadĹ w sen zimowy, ale nadal dziaĹamy na prywatnym gruncie. Zapraszamy!
Bardzo Wam wszystkim dziÄkujÄ za miĹe przyjÄcie
ObyĹmy nie za dĹugo spotkali siÄ gdzieĹ na trasie
CieszÄ siÄ bardzo, Ĺźe w okolicy jest kilka osĂłb z podobnym zakrÄceniem co moje.
Tylko doczekaÄ wiosny i znaleĹÄ fajne moto.
Pozdrawiam jeszcze raz.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Lut 09, 2015 15:58
PowitaÄ, powitaÄ.....
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum