Mam na imię Wojtek i zbliżam się do 4 dych więc taki mały kryzys i powrót do motocykli,jak nabija się ze mnie moja Żona!(żebyście widzieli Jej minę jak słucham wydechów na Y.T.)
Na serio,w moim przypadku,zakup moto podyktowała ekonomia.Póki co jest to Zephyr 550.
Po 60tys.km na ETZ 251,(błękitnej,wieki temu)nie bardzo wiedziałem co chcę ...poza tym małe ograniczenie budżetowe heh,naturalnie.
Po sezonie wiem co jest nie tak z moim obecnym moto...i dlatego trafiłem Tu.
Oczywiście,mimo wertowania forum,mam troszkę pytań...ale póki co chciałem się przywitać,napisać coś o sobie i serdecznie Wszystkich pozdrowić.Mam nadzieję że mnie nie wywalicie za brak Hanki albo przynudzanie już w pierwszym poście
Witam, tak to juz jest z tymi naszymi kobietami. Ja moto musialem kupic w tajemnicy przed moja bo inaczej sie nie dalo, a puzniej postawic Ja przed FAKTEM DOKONANYM
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 10:33
Witamy serdecznie
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 12:07
Witaj Wojtek, sięgnąłem do wątku, bo akurat espresso popijam
Też mi w przyszłym roku 4 dychy stukną.
NTVkę wybrałem po dwóch latach analizy rynku - poświęconych na negocjację z piękniejszą połową (negocjacje dotyczyły faktu zakupu moto, a nie wyboru). Zdaje się, że wielu ludzi w tym wieku siada na motocykl
Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania, zima idzie więc jest więcej czasu naczytanie i pisanie
Hejka,dzięki za wsparcie he he,z Marsa do Wenus kawałek jest jak by nie patrzył...i tak mam nieźle ,na urodzinki dostałem sprężynki progresywne,a pod choinkę będzie nowy garnek.
Jedyny problem to TO że po paru winklach mój Kochany Plecaczek tak się wciągnął że zapominam że Kogoś wiozę.
_________________ Lewa !
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1933 Skąd: Przasnysz
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 11:25
Witaj
Nie przejmuj się, że jeszcze nie masz NTV-ki. Są ty tacy /a przynajmniej jeden/ co chwilowa z jednośladów ma tylko rower
Żona jest zła po zakupie moto. Ale tylko do chwili, gdy się ja przewiezie
..wiem coś o tym i chyba wielu mi przyzna rację
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum