Mam na imiÄ Wojtek i zbliĹźam siÄ do 4 dych wiÄc taki maĹy kryzys i powrĂłt do motocykli,jak nabija siÄ ze mnie moja Ĺťona!(ĹźebyĹcie widzieli Jej minÄ jak sĹucham wydechĂłw na Y.T.)
Na serio,w moim przypadku,zakup moto podyktowaĹa ekonomia.PĂłki co jest to Zephyr 550.
Po 60tys.km na ETZ 251,(bĹÄkitnej,wieki temu)nie bardzo wiedziaĹem co chcÄ ...poza tym maĹe ograniczenie budĹźetowe heh,naturalnie.
Po sezonie wiem co jest nie tak z moim obecnym moto...i dlatego trafiĹem Tu.
OczywiĹcie,mimo wertowania forum,mam troszkÄ pytaĹ...ale pĂłki co chciaĹem siÄ przywitaÄ,napisaÄ coĹ o sobie i serdecznie Wszystkich pozdrowiÄ.Mam nadziejÄ Ĺźe mnie nie wywalicie za brak Hanki albo przynudzanie juĹź w pierwszym poĹcie
Witam, tak to juz jest z tymi naszymi kobietami. Ja moto musialem kupic w tajemnicy przed moja bo inaczej sie nie dalo, a puzniej postawic Ja przed FAKTEM DOKONANYM
Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 526 Skąd: Mielec
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 10:33
Witamy serdecznie
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 12:07
Witaj Wojtek, siÄgnÄ Ĺem do wÄ tku, bo akurat espresso popijam
TeĹź mi w przyszĹym roku 4 dychy stuknÄ .
NTVkÄ wybraĹem po dwĂłch latach analizy rynku - poĹwiÄconych na negocjacjÄ z piÄkniejszÄ poĹowÄ (negocjacje dotyczyĹy faktu zakupu moto, a nie wyboru). Zdaje siÄ, Ĺźe wielu ludzi w tym wieku siada na motocykl
ChÄtnie odpowiemy na wszelkie pytania, zima idzie wiÄc jest wiÄcej czasu naczytanie i pisanie
Hejka,dziÄki za wsparcie he he,z Marsa do Wenus kawaĹek jest jak by nie patrzyĹ...i tak mam nieĹşle ,na urodzinki dostaĹem sprÄĹźynki progresywne,a pod choinkÄ bÄdzie nowy garnek.
Jedyny problem to TO Ĺźe po paru winklach mĂłj Kochany Plecaczek tak siÄ wciÄ gnÄ Ĺ Ĺźe zapominam Ĺźe KogoĹ wiozÄ.
_________________ Lewa !
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 11:25
Witaj
Nie przejmuj siÄ, Ĺźe jeszcze nie masz NTV-ki. SÄ ty tacy /a przynajmniej jeden/ co chwilowa z jednoĹladĂłw ma tylko rower
Ĺťona jest zĹa po zakupie moto. Ale tylko do chwili, gdy siÄ ja przewiezie
..wiem coĹ o tym i chyba wielu mi przyzna racjÄ
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum