Wysłany: Pią Lip 15, 2011 08:52 Witam z TrĂłjmiata
Witam Szanowne koleĹźanki (jeĹli sÄ ) i kolegĂłw (no tych to juĹź widzÄ, Ĺźe caĹkiem sporo jest).
Od niedawna (3 miesiÄ ce) jestem zadowolonym ("szczÄĹliwym" to chyba zbyt duĹźe sĹowo, ale po trosze jednak rĂłwnieĹź i szczÄĹliwym) posiadaczem Hondy NTV 650 Deauville (2005r).
Staram siÄ jeĹşdziÄ nim nacodzieĹ do pracy (Gdynia<->GdaĹsk). Tak wiÄc mam juĹź przejechane ok 2 tys km. Jest to moje pierwsze prawdziwe moto.
WczeĹniej (przez rok) posiadaĹem (no i w garaĹźu jeszcze go mam bo nie zdÄ ĹźyĹem jeszcze sprzedaÄ) skuter Honda 250ccm Foresight, na ktĂłrym to uczyĹem siÄ jeĹşdziÄ motorem po mieĹcie (w sumie ok 5 tys km). Niestety wczeĹniej przez 17 lat posiadania prawa jazy A nie miaĹem Ĺźadnego moto no i nie jeĹşdziĹem.
KwalifikujÄ siÄ zatem jeszcze to grupy poczÄ tkujÄ cych amatorĂłw. ChoÄ pewnie 10 lat temu z tyloma przejechanymi km oceniaĹby siÄ jako zaawansowanego bikera
Teraz gdy juĹź jestem po 30-ce pozbyĹem siÄ aĹź tak uĹaĹskiej fantazji.
hmmmm.... no dobra na poczÄ tek to tyle o mnie. A po dalszych wpisaÄ na forum pewnie lepiej mnie poznacie.
P.S.
Czy sÄ tu jeszcze jakieĹ ludziska z 3-miasta?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum