Baltzag
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 15:15 Baltzag
Witam
Nareszcie udało mi się zarejestrować - wielkie dzięki dla administratora.
Niestety jeszcze nie mam motorka, ale planuję zakupić na pierwsze moje "maleństwo" Hondę NTV'kę Winą za to obarczam mojego kuzyna z Warszawy to on dał mi pojeździć na swojej NTV'ce hehe
Aktualnie przebywam na wyspach ale już wiem że motorek będę kupował w Polsce bo są w lepszym stanie i tańsze (to jest moje zdanie)
Niektórzy już mnie powinni znać z pracy jaką dla nich wykonałem (oczywiście za pieniądze) - mówię tu o polarach z logiem tegoż forum. Od razu mówię, że polecam się na przyszłość.
Mam nadzieję, że dołączając tutaj będziemy się razem świetnie bawić.
Pozdrawiam wszystkich
Ten tego... skoro ujawnil sie "winowajca" polarowy to moze nowa edycje daloby sie uruchomic?? Coprawda coraz cieplej sie robi to moze i cena polarow bylaby nizsza
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Pomógł: 15 razy Wiek: 57 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 11:39
Witamy na pokładzie...
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witam witam. Czyżby to Brt był winowajcą milości do NTV?
Co do polarów to jakby co ja się tez piszę bo na ostatnią edycję sie nie załapałem
Hmmm... w Polsce tańsze niż w UK.....bardzo ciekawe...hmmm a to że w lepszym stanie to oczywiste bo to przeciez nasze ukochane a nie woły robocze pod kurierem jak w UK. Powodzenia w poszukiwaniach i udanego zakupu. LWG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum