Baltzag
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 15:15 Baltzag
Witam
Nareszcie udaĹo mi siÄ zarejestrowaÄ - wielkie dziÄki dla administratora.
Niestety jeszcze nie mam motorka, ale planujÄ zakupiÄ na pierwsze moje "maleĹstwo" HondÄ NTV'kÄ WinÄ za to obarczam mojego kuzyna z Warszawy to on daĹ mi pojeĹşdziÄ na swojej NTV'ce hehe
Aktualnie przebywam na wyspach ale juĹź wiem Ĺźe motorek bÄdÄ kupowaĹ w Polsce bo sÄ w lepszym stanie i taĹsze (to jest moje zdanie)
NiektĂłrzy juĹź mnie powinni znaÄ z pracy jakÄ dla nich wykonaĹem (oczywiĹcie za pieniÄ dze) - mĂłwiÄ tu o polarach z logiem tegoĹź forum. Od razu mĂłwiÄ, Ĺźe polecam siÄ na przyszĹoĹÄ.
Mam nadziejÄ, Ĺźe doĹÄ czajÄ c tutaj bÄdziemy siÄ razem Ĺwietnie bawiÄ.
Pozdrawiam wszystkich
Ten tego... skoro ujawnil sie "winowajca" polarowy to moze nowa edycje daloby sie uruchomic?? Coprawda coraz cieplej sie robi to moze i cena polarow bylaby nizsza
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie Kwi 17, 2011 11:39
Witamy na pokĹadzie...
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Witam witam. CzyĹźby to Brt byĹ winowajcÄ miloĹci do NTV?
Co do polarĂłw to jakby co ja siÄ tez piszÄ bo na ostatniÄ edycjÄ sie nie zaĹapaĹem
Hmmm... w Polsce taĹsze niĹź w UK.....bardzo ciekawe...hmmm a to Ĺźe w lepszym stanie to oczywiste bo to przeciez nasze ukochane a nie woĹy robocze pod kurierem jak w UK. Powodzenia w poszukiwaniach i udanego zakupu. LWG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum