Witam koledzy szukałem ale nie znalazłem wiec pytam . Chodzi mi o różnice w rocznikach . Jak opchnę mojego Burka , myślałem o rocznikach 03-05 Devki . Z tego co zdążyłem zauważyć to chyba od rocznika 04 awaryjne są koło prawej manetki , a we wcześniejszych było tam zapalanie świateł ? To jak świeci się światła od 04 ? Są jeszcze jakieś różnice między tymi rocznikami ? Pozdrawiam.
Z tego co wiem to nie ma awaryjnych aż do 06. 98-02 miały hamulce Brembo a od 03 nissiny, 0d 03 inne były kufry, dodali też układ dopalania spalin od 01. od 03 inne były zegary, miały coś a'la carbon na cyferblatach. Od 01 dodali HISS. Tyle z pamięci
Dodatkowo wraz ze zmiana hamulców z brembo na Nissiny pojawił się CBS.
_________________ Były: Mińsk 125, 1989, NT 650V, 2000
Teraz: XL700V, 2008
http://www.dkms.pl/ - Fundacja Dawców Komórek Macierzystych
Timix Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 17 Sie 2013 Posty: 24 Skąd: Małop/Ślask Chrzanów
Wysłany: Wto Paź 22, 2013 21:54
Widziałem Devi na ogłoszeniach 04 i miała awaryjne przy prawej manetce , tam gdzie starsze maja światła . I pytanie w takich jak 04-05 światła startuja od razu po przekreceniu kluczyków ?
I pytanie w takich jak 04-05 światła startuja od razu po przekreceniu kluczyków ?
Ja mam taką konfigurację i światła zapalają się od razu po przekręceniu kluczyka. Kupiłem taką menetkę z rozbitka, sam montowałem i wg schematów elektrycznych pasowała bez żadnych przeróbek jedynie do wersji V1, ale oglądając inne Deauvillki zauważyłem, że część tych koło rocznika 2005 ma awaryjne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum