Powodzenia w poszukiwaniach, trochę cierpliwości i znajdziesz coś dla siebie.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Jesień i zima dobra pora na kupno, bo można coś taniej kupić, ale znowusz dobrych okazów się na koniec sezonów nie sprzedaje...
Powodzenia w poszukiwaniach.
P.S. Ja szukałem u siebie w okolicy komina, ,max do 100km, a skończyło się tak, że po forumową pojechałem 380km i wróciłem na kołach. W dniu zakupu zrobiłem ponad 550km
_________________ Pozdrawiam
tAboon
Romet Ogar 902 '85 --> Simson S51 '90 --> XL600V '92 white-UNI ('13-'15) vel "Krecik" --> NTV 650V '99 Black-PEARL ('15-'24) vel "Czarnula" + NT 700VA '10 Silver ('22-??) vel Hanka
Wysłany: Sro Paź 07, 2015 20:27
tAboon napisał/a:
LwG.
Jesień i zima dobra pora na kupno, bo można coś taniej kupić, ale znowusz dobrych okazów się na koniec sezonów nie sprzedaje...
Powodzenia w poszukiwaniach.
P.S. Ja szukałem u siebie w okolicy komina, ,max do 100km, a skończyło się tak, że po forumową pojechałem 380km i wróciłem na kołach. W dniu zakupu zrobiłem ponad 550km
Dzieki , najpierw musze zdac piatkowy egzamin praktyczny bo uprawnien brakuje w dokumencie
Może ja bym swoją sprzedał. (?)
masz do niej +/- 200 km
2002 rok, przebieg 76.500 (realny na 100%). Wersja oczywiście z CBS. tarcze bez rantów, klocków sporo jeszcze. Po regulacji zaworów i gaźników w czerwcu b.r., olej i filtr zmieniany w czerwcu b.r. Od serwisu przejechane 3.800 km.
Deflektory na ręce i nogi (rzadko w całości ocalałe w NTV a u mnie caluśkie jak nowe), nowe obszycie fotela, grzane manetki.
Do wymiany będą opony (na upartego jeszcze pojeżdżą, tzn. ja na nich jeszcze jeżdżę), można by zrobić łożyska główki ramy ale póki co nie na cito.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie...... itd. itp. To tak w skrócie. Jakby co to: 507 275 324
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a94dd954d83239c3#
_________________ Romet Ogar 200, WSK 125, ETZ 250, Honda CB 500, NT650V Deauville (RC47), Yamaha FJR 1300.
Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc się podnieść - Gabriel Garcia Marquez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum