Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Pon Wrz 21, 2015 20:53
Crew707 napisał/a:
.........UdaĹo siÄ! DOJECHAĹEM motocyklem na koĹach... ....
Wszyscy siÄ cieszymy z Twojego uporui zdecydowania! Przyjmij gratulacje i opisz jazdÄ do domu. Ryzyko siÄ opĹaciĹo i to siÄ liczy.
Z ciekawoĹciÄ dowiemy siÄ o przyczynach Twoich kĹopotĂłw gdy juĹź silnk zacznie normalnie pracowaÄ.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Super Ĺźe dotarliĹcie szczÄĹliwie. KamieĹ z serca. A co do opisu trasy i fotek to na pewno wszyscy czekajÄ jak ja z niecierpliwoĹciÄ
Co do spotkania, piwka i rozmĂłw to jak najbardziej jestem za.... ZresztÄ kto wie czy niedĹugo siÄ nie wybiorÄ w Bieszczady, wiÄc
_________________ Była NT650V Deauville 99, teraz NT700VA Deauville 07
Bardzo siÄ cieszÄ, Ĺźe dojechaliĹcie szczÄĹliwie a teraz juĹź odetchnij i odpoczywaj. ByĹy nerwy ale za to masz duĹźo materiaĹu na wieczorne opowieĹci Przygody sÄ super pod warunkiem, Ĺźe siÄ dobrze koĹczÄ a Wy jesteĹcie cali i zdrowi i to jest najwaĹźniejsze
Super, Ĺźe udaĹo siÄ wrĂłciÄ na koĹach. Odpoczywaj po tej caĹej nerwĂłwce Jak widaÄ co Honda to Honda nawet byle jak, ale zawsze do przodu!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Super, Ĺźe udaĹo Ci siÄ szczÄĹliwie wrĂłciÄ. Ja przeczytaĹem to dopiero po fakcie, wiÄc nerwĂłw trochÄ mniej niĹź u reszty czytajÄ cej na bieĹźÄ co.
No i czekam na relacjÄ, jak juĹź dojdziesz do siebie
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Crew jesteĹ mistrz! Trzeba Ci wydobyÄ jakiĹ honorowy czarny pas za Ĺźelazne nerwy i za ten dystans ostatni, stary Ty masz chyba du#e ze stali! Gratulacje wypadu i ja ĹźyczÄ aby ten przyszĹy byĹ spokojniejszy!
Pomógł: 25 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sro Wrz 23, 2015 10:36
Kobrzak, Dobrze, Ĺźe nie napisaĹeĹ w drugiej czÄĹci gratulacji o "Plecaczku" bo pewnie by CiÄ obiĹa zdrowo!!!!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum