Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 09:03 V-Strom 650 pytanko w sprawie ABS-u
Jak w temacie. W zimę będę szukał V-Stroma 650. Pytanie czy warto mówiąc kolokwialnie zesrewać się w poszukiwaniu egzemplarza z ABS-em i przez to sporo dopłacać do zakupu?
i druga kwestia - na zdjęciach z Łojów jeden z kolegów przyjechał V-Stromem - czy może się ujawnić? mam kilka pytań.
Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 273 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 10:14
po zakupie dopiero zrozumiesz co to jazda hahahahh (wiem że przegiąłem)
egzemplarzy z absem jest jak na lekarstwo dlatego tak trzymają cenę, czy warto? Na to pytanie chyba nikt Ci nie odpowie! Ja uważam że tak inni że nie!
Wysłany: Sro Wrz 16, 2015 11:11 Re: V-Strom 650 pytanko w sprawie ABS-u
Zoltanus napisał/a:
Jak w temacie. W zimę będę szukał V-Stroma 650. Pytanie czy warto mówiąc kolokwialnie zesrewać się w poszukiwaniu egzemplarza z ABS-em i przez to sporo dopłacać do zakupu?
i druga kwestia - na zdjęciach z Łojów jeden z kolegów przyjechał V-Stromem - czy może się ujawnić? mam kilka pytań.
Jedynym forumowiczem mi znanym jeżdżący na DL650 (niebieskim) jest kolega Sladek.
Jeśli chodzi o abs, to pierwszy mechanik do którego oddalem kiedyś moto miał DL'a. Sporo z nim pogadałem. Stwierdził, że nigdy już nie kupi moto bez absu. I to samo radził mi, więc może warto dołożyć do absu i mieć go tak na wszelki
Ja od roku latam sztormiakiem z 2007r. bez ABS, zupełnie inaczej niż deauville, ale jeździłem też egzemplarzem z ABS reakcja na hamulec nieco inna niż u mnie a i tak zblokowałem przednie koło, szukaj moto minimum z 2007 poprzednicy nie posiadali w/w systemu. A cena i tak będzie w okolicach 15 tysi.
ja tam sie nie znam i lubie oldskool palony z kopki, ale do jazdy i co wazniejsze turystycznej (kiepskie nawierzchnie, mokro) dylemat z abs czy nie, jest oczywiwsty - tylko abs. jezdzilem takze z dual cbsem i kazde z tych wspomagajacych rozwiazan jest zdecydowanie in plus. no chyba ze dla wyjadacza ktory jezdzi sobie powerslidami..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum