Podobno tak mu byĹo wygodniej ?
Tak zachwalaĹ swÄ innowacjÄ ,Ĺźe stwierdziĹem : sprĂłbujÄ pojeĹşdziÄ jakiĹ czas i samemu przekonaÄ siÄ o sĹusznoĹci rozwiÄ zania.
PrzejechaĹem ok. 1500 km . Przy przebiegu mniejszym o 1380km wiedziaĹem Ĺźe rozwiÄ zanie jest zĹe.
Jak widzicie na zdjÄciach wymiana kierownicy jest konieczna! Niestety nie mam w pobliĹźu nikogo kto ma devi Ĺźeby zmierzyÄ oryginalnÄ kierownicÄ.
ObdzwoniĹem wszystkich moĹźliwych „rozbieraczy” i okazuje siÄ ,Ĺźe jest to towar deficytowy.
MoĹźna wprawdzie kupiÄ jakieĹ zamienniki, ale nie znajÄ c wymiarĂłw to lipa.
Nie chciaĹ bym iĹÄ w koszty bo jeĹli nie oryginaĹ to moĹźe kiera od mz za 30 zĹ zaĹatwi sprawÄ?
MoĹźe ktoĹ z kolegĂłw ma jakieĹ doĹwiadczenie w tym temacie i moĹźe cos doradziÄ?
DodajÄ zdjÄcia mojej kierownicy oraz znalezione w sieci wymiary do potwierdzenia.
Bardzo mi pomogĹeĹ!
PrzeczytaĹem wszystkie wÄ tki i widzÄ, Ĺźe twoja propozycja chyba jest najlepsza. Faktycznie do NTV kierownica od MZ to dobry pomysĹ ale do Devi moĹźe byÄ za niska, choÄ cena kusi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum