Wysłany: Czw Sie 20, 2015 17:52 Witam z Kaszub
Witam wszystkich forumowiczów ,szczególnie wędkarzy bikerów.Wędkuję od dziecka a od 5 sezonów moją towarzyszką wędkarskich wypraw jest Honda ntv 650.Fajna sprawa bo w połączeniu z pakownymi kuframi jadę sobie jak gość i nawet jak nie brały to mam banana na gębie na myśl o drodze powrotnej.Szkoda tylko że jak byłem młodszy to nie istniał praktyczne rynek motocykli używanych z zachodu,bo 2 koła zawsze gdzieś chodziły mi po głowie.Ale lepiej pózno niż wcale.LwG
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Pomógł: 24 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 905 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 09:58
Witaj wędkarzu na dwóch kołach! A wedziska też mieszczą się Ci w kufrach bo mnie jakoś się nie mieszczą.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum