Wygląda ładnie... Za ładnie... Nie jestem specem od RC33 ale mam wrażenie jakby boczki i zadupek były lakierowane(kolor "odcina" się w cieniu - drugie zdjęcie, lewy bok). Niby taki wychuchany, zadbany, "niemiec płakał jak do kościoła tylko latem wyprowadzał z dywanu i jechał jak była pogoda" a śruba od podciśnienia w przednim kolektorze nie oryginalna... Opony nówki sztuki, a na śrubach na goleni śladów po kluczu nie uświadczysz... Nawet jak gumy oryginalne to - stare i po przebiegu +/- 30 kkm powinny być łyse(przynajmniej tył).
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
ja sie nie znam, wygląda ładnie itd, takich motocykli raczej się nie picuje na handel bo prądu szkoda, raczej ktoś hobbystycznie w garażu pucuje (moja też taka była). Jedyne co mnie zastanawia, to przy tych nowych oponach z tyłu doważenie jak do traktora. Nie widziałem w moto takiego kloca jeszcze.
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 12:22
granat110, może do tego moto najbliżej nie masz. Ale ja na Twoim miejscu z ciekawości bym pojechał obejrzeć na żywo......
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Sprawdź sobie historię użytkownika na allegro (co kupował), może Ci coś podpowie. 2 motocykle wystawione na allegro - ślicznie przygotowane do sprzedaży - nie zarzut
ps. wpisz sobie w googlach nick sprzedającego "darkoski123" oraz kliknij wyszukiwanie po grafice ...może pasjonat
Pomógł: 3 razy Wiek: 34 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 21:09
Sam jeszcze 2 lata temu miałem takie czyściutkie uszczelki do jakichś ~40kkm ale się zaczęło
Brakuje naklejek - koło wlewu, kranika i na ogonie o ile wzrok mnie nie myli.
Wygląda na prawdę kozacko, ja bym sprawdził.
Oż Ty w życiu, ale dopicowany ja po trasie 1500km nie mogę ustrojstwa domyć a tu takie piękne lagi, takie felgi, takie zegary, takie wszystko... Nawet nie patrząc czy był malowany czy nie, ale ten stan "ogólny" jest na prawdę fest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum