Witam serdecznie właścicieli Dauvilla. Właśnie jestem na etapie poszukiwania tego motonga czyli NTV Deauville 700
Przesiadam się z PE ST1100 którą dziś z żalem oddałem w inne ręce
Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 05 Maj 2015 Posty: 9 Skąd: Nowe Miasto N/P
Wysłany: Pią Sie 14, 2015 20:43
A moje następne moto ma być VARADERO 1000 ale to dopiero na przyszły sezon i można kupić prawie w cenie Deaville 700 tyle że musi być na wtrysku bo na gaźnikach to pali wiadro na 100km. i żaden w aucie BMW mi nie podskoczy [img][/img]
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Sorry. No wejście miałem nie najlepsze i szybko się poprawiam . Witam oczywiście wszystkich forumowiczów bez wyjątku czym jeżdżą .
Zamiana ma być na lżejszy i oszczędniejszy.
Już jeżdżę sam (pierwszy sezon miałem plecaczek-moją żonkę), więc liczę na pewne oszczędności w paliwie. Poza tym mam zamiar polecieć w 2016 r. na Norwegię, więc sprzęt ma być bezproblemowy pod każdym względem. Moja PE była taka, ale niestety miała 21 lat i troszkę miałem obawy z tego tytułu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum