Wysłany: Pią Sie 07, 2015 10:35 Przyczepa campingowa
Witam.Z racji nabycia zajefajnej działki na mazurach,szukam przyczepy campingowej lub barakowozu ,generalnie czegoś w czym można mieszkać latem do 5tys
Jak by ktoś, coś ,słyszał ,miał,chciał się pozbyć to chętnie. tel 502-467-979
Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1783 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Sie 08, 2015 11:24
GhoustDragon, dobrze radzi. Coś w stylu altany-budynku gospodarczego na wbetonowanych kotwach. Będzie to ładne i praktyczne......
Przemyśl taki wariant, bo jak Ci już dwóch mówi to samo, to coś w tym jest
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Zasadność kupowania zarejestrowanej przyczepy jest wtedy , gdy zamierzasz nią podróżować . Jeśli chcesz postawić na działce koniecznie coś co nie jest na stałe związane z gruntem to poszukaj dużej przyczepy ( lata 70 - 80 ) bez papierów .
Tylko jak jej nie będziesz pilnował np. zimą to licz się z amatorami cudzej własności . Detale do przyczep są dość drogie - uwierz - a szyby przekraczają czasami wartość zakupionej przyczepy .
decydując się na zakup starej używanej przyczepy campingowej zwracaj uwagę na skorupę - musi być cała, nieposkręcana, bez śladów silikonu, żywicy czy innego badziewia, meble i wykładzinę w środku możesz wymienić umyć . Skorupa naprawiana to większy problem niż wygląda z zewnątrz, wiem co piszę siedze w turystyce campingowej ponad 30-ci lat.
takie "budy" omijaj szerokim łukiem, pozdrawiam
Wysłany: Sro Sie 12, 2015 11:29
Szukam przyczepy najlepiej z kibelkiem i prysznicem lub barakowoz do remontu.Dzięki za sugestie w sprawie staroci z ciekawym dachem.adamg24 to masz bojowe zadanie znaleźć mi fajna przyczepę do5tys.
>>>>zaleszniak<<<<<
pracuję na campingu i często ktoś coś sprzedaje, ale w tym roku jestem (pisałem już o moim wypadku na tym forum) na wózku czasami chodząc o kulach przez to wyłączyłęm się z tego co się teraz dzieje.... był okres, że za free pozbyliśmy się sami własnych i to takich solidnych , ale to już było...gdyby jednak coś mi wpadło do ucha we wiadomej sprawie to dam znać...pozd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum