Hej witam wszystkich forumowiczów. Jak tow życiu bywa są rzeczy ważne i ważniejsze:-) wiec nadszedł czas na przywitanie się. Jestem posiadaczem motocykla Honda (ale dla odmiany VFR). Podpinam się do grupy ze względu na ludzi, którzy ją tworzą.
Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza grupę Warszawska.
Mateusz
Cześć 'sąsiad" , bardzo dobra decyzja, zobaczysz, że Forum jest "kopalnią" wszech tematów motocykolowych. A fakt, faktem, na motoczwartki warto zajrzeć, ja ostatnio "odpuścilem" ze względu na sprawy "domowe", ale niebawem zacznę praktykować coczwartkowe spotkania. LwG
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Cześć Mateusz no nareszcie bo to był najwyższy czas aby się zalogować. Teraz będziesz mógł śledzić na bieżąco co gdzie i kiedy więc nie będziesz musiał organizować się w ostatniej chwili jak to zwykle bywało przy okazji jakiegoś wyjazdu
LWG, wracaj do zdrowia, składaj maszynę i na trasę
Pomógł: 24 razy Wiek: 85 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 905 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 11:08
Witam serdecznie!
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum