Wysłany: Pon Lip 13, 2015 17:47 Stelaż do Revere GIVI - brakujący element :)
Witam kolegów i koleżanki, udało mi się nabyć niekompletny stelaż GIVI F 205 do mojej Reverki
Kompletny z płytą wygląda tak:
Natomiast mój tak:
Teraz pytanie Czy ktoś posiada taki stelaż i byłby tak miły/miła żeby zwymiarować mi blachę do mocowania za zadupkiem (element nr 1) abym mógł metodą chałupniczą ją dobrobić
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Wto Lip 14, 2015 12:26
Ten brakujący element jest chyba taki sam jak w wingracku. Myślę, że możesz to sam dorobić nawet nie mając wymiarów. Zdejmij plastik zadupka i zobacz jak to ma wyglądać. Ja już wingracka sprzedałem, więc nie pomogę z wymiarami.
Niestety nie wiem jak z googla wymusić link bezpośredni. Power point nie jest zbyt dobrym programem do rysowania rysunków, na tyle na ile umiałem zwymiarowałem to. Jeśli coś jest nieczytelne, a na pewno jest, to wyjaśnię o co mi chodziło.
_________________ "Dzieci należy trzymać z dala od Internetu. Od dzieci Internet głupieje..."
Dziękuję Ci bardzo dobry człowieku, jak będzie nam dane spotkać się to piwo ze mnie leci:)
Jak dobrze pójdzie to Brt zwymiaruje mi górę i zabieram się za dorabianie
A tak przy okazji jako że zdarza mi się projektować w Auto Cad'zie rysunki warsztatowe do hal stalowych to muszę przyznać że jak na Power Point to rysunek jest fachowy!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum