Według mnie to skoro motocykl dobrze się zbiera i oprócz tego dziwnego czegoś przy 110 nic się nie dzieje to darowałbym sobie. Sezon Ci przelatuje a Ty w garażu siedzisz, ja po robieniu głowicy mam falowanie na wolnych bo trochę źle miałem porobione i mam to gdzieś, jak ruszy to już nie ma różnicy w jeździe.
Sam widzisz, że odkąd grzebiesz to już Ci falowanie doszło a wcześniej nie było
Dzieki za mile slowa a co do falowania to synchro po grzebaniu w gaznikach dalo rade a powaznie to zrobic synchro aby bylo perfect to jest masakra nawet docisk na śrubę śrubokrętem zmienia postac rzeczy. Oczywisie przebieg rosnie, garaz tylko dla relaksu hehe
Jak masz możliwość to podjedź do kogoś z forum, niech się przejedzie, Ty się przejedziesz jego i będziesz wiedział serio ja taką pierdołą to bym się nie martwił dopóki nic gorszego się nie dzieje.
Zrób nawyk, żeby nagle przepustnicy nie zamykać tylko wolniej to i ten efekt zniknie to i na sercu lżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum