WedĹug mnie to skoro motocykl dobrze siÄ zbiera i oprĂłcz tego dziwnego czegoĹ przy 110 nic siÄ nie dzieje to darowaĹbym sobie. Sezon Ci przelatuje a Ty w garaĹźu siedzisz, ja po robieniu gĹowicy mam falowanie na wolnych bo trochÄ Ĺşle miaĹem porobione i mam to gdzieĹ, jak ruszy to juĹź nie ma róşnicy w jeĹşdzie.
Sam widzisz, Ĺźe odkÄ d grzebiesz to juĹź Ci falowanie doszĹo a wczeĹniej nie byĹo
Dzieki za mile slowa a co do falowania to synchro po grzebaniu w gaznikach dalo rade a powaznie to zrobic synchro aby bylo perfect to jest masakra nawet docisk na ĹrubÄ ĹrubokrÄtem zmienia postac rzeczy. Oczywisie przebieg rosnie, garaz tylko dla relaksu hehe
Jak masz moĹźliwoĹÄ to podjedĹş do kogoĹ z forum, niech siÄ przejedzie, Ty siÄ przejedziesz jego i bÄdziesz wiedziaĹ serio ja takÄ pierdoĹÄ to bym siÄ nie martwiĹ dopĂłki nic gorszego siÄ nie dzieje.
ZrĂłb nawyk, Ĺźeby nagle przepustnicy nie zamykaÄ tylko wolniej to i ten efekt zniknie to i na sercu lĹźej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum