Pomógł: 15 razy Wiek: 56 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1784 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Kwi 04, 2015 13:13
Wszystkim życzę spokojnych i zdrowych Świąt, aby potem mieć siły do nawijania kilometrów
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Zdrowych, wesołych, pogodnych, ciepłych i radosnych świąt!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Skoro jeszcze Święta to i ja się dołączam do życzeń, życząc Wam/nam zdrowia, pogody ducha i na drodze, bezpiecznych podróży z jajem, kurczaczków, ale nie na drodze, baranów też, ale tylko w górach na pastwiskach i lanego poniedziałku "na ciepło", a w każdej wolnej chwili np. "polewanego poniedziałku". Jednym słowem, zdrowia, rozsądku, bezpieczeństwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum