Jon 45
Wiek: 62 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Nie Mar 08, 2015 19:19
Witam ,sam mam problem ze sprzeglem ,po prostu sie slizgalo ,nie moge odkrecic kosza sprzegla klucz 27 ,jutro moze zawioze moto do znajomego mechanika ma klucz udarowy i myślę ze się uda dam znać o efektach, moto ma przebieg ponad 41 tys .
Z trego co się orientuję,ale jeszcze tego nie robiłem to koszyk sprzęgłowy trzeba zablokować żeby odkręcić śrubę albo odkręcić kluczem udarowym.
_________________ Nie ma dwóch takich samych osób. Jednak ci z nas, którzy jeżdżą na motocyklach, mają jedną cechę wspólną: świadomie akceptują ryzyko.
Żeby zablokować sprzęgło do odkręcenia najlepiej mieć podobny przyrząd:
Oczywiście nie trzeba sobie takiego kupować. Najłatwiej dorobić ze zużytej stalowej tarczy-przekładki sprzęgła, do której trzeba dospawać uchwyt. Sposób stary jak motoryzacja.
_________________ Michał
Jon 45
Wiek: 62 Dołączył: 31 Gru 2014 Posty: 58 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: Wto Mar 10, 2015 11:06
Witam , po małych problemach tarcze wymienione motocykl ciągnie , powinno być ok zaraz wybiorę się na małą przejazdzkę ,pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum