Witam serdecznie. W mojej Hondzie Deauvill 1999r brakuje klapki schowka z prawej strony kierownicy tuż przy baku paliwa. Gdzie mogę ja kupić. Przepraszam ale nie wiem czy dobrze nazwałem tą część. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Kobrzak, ceny w motoplaście i tak są niskie w porównaniu z oryginałem. Patrząc na ich ofertę na alledrogo, to cenowego szału nie ma. Wystarczy zadzwonić na wskazany numer i bardzo miły pan podpowie jak się pozbyć opłaty za przesyłkę. zresztą więcej dowiesz się rozmawiając z tym gościem. Kupowałem u nich błotnik i osłonę gmola. Wiedziałem ile zapłacę za te części. Paczka była płatna przy odbiorze. Bardzo miłe zaskoczenie! Koszta były jeszcze pomniejszone o wat czy coś takiego. W rezultacie zapłaciłem parę dyszek mniej niż wskazywały na to ceny + przesyłka gratis. Plastiki są dopasowane, nic się z nimi nie dzieje. Jestem bardzo zadowolony i szczerze ich polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum