Witam serdecznie. W mojej Hondzie Deauvill 1999r brakuje klapki schowka z prawej strony kierownicy tuĹź przy baku paliwa. Gdzie mogÄ ja kupiÄ. Przepraszam ale nie wiem czy dobrze nazwaĹem tÄ czÄĹÄ. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Kobrzak, ceny w motoplaĹcie i tak sÄ niskie w porĂłwnaniu z oryginaĹem. PatrzÄ c na ich ofertÄ na alledrogo, to cenowego szaĹu nie ma. Wystarczy zadzwoniÄ na wskazany numer i bardzo miĹy pan podpowie jak siÄ pozbyÄ opĹaty za przesyĹkÄ. zresztÄ wiÄcej dowiesz siÄ rozmawiajÄ c z tym goĹciem. KupowaĹem u nich bĹotnik i osĹonÄ gmola. WiedziaĹem ile zapĹacÄ za te czÄĹci. Paczka byĹa pĹatna przy odbiorze. Bardzo miĹe zaskoczenie! Koszta byĹy jeszcze pomniejszone o wat czy coĹ takiego. W rezultacie zapĹaciĹem parÄ dyszek mniej niĹź wskazywaĹy na to ceny + przesyĹka gratis. Plastiki sÄ dopasowane, nic siÄ z nimi nie dzieje. Jestem bardzo zadowolony i szczerze ich polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum