siema z Poznania. Jako, że nabyłem Ntv-kę postanowiłem sie u Was zarejestrować. Interesują mnie głownie sprawy związane z obslugą (tips and trick) i eksploatacją tego modelu, słabe i mocne strony tego motocykla. Mi będzie służył przede wsystkim czysto użytkowo m.in. dojazdy po pracy przez miasto i kilkadziesiąt km wokół komina a zastąpi VFRkę 800Fi. Zastanawiam się także nad restylizacją bo w oryginale to chyba "najnudniejszy" motocykl jaki istnieje ale na razie nie jest to priorytetem. Parę słów o mnie. Konrad, lat 32, miedszkam i pracuję w Poznaniu. Motocyklami jeżdżę od ok. 14stu lat (wcześniej motorower). Instruktor nauki i techniki jazdy na motocyklu. Nauką jazdy od podstaw chwilowo się nie zajmuję ale wciąż regularnie organizuję szkolenia/eventy/treningi motocyklowe. Na chwilę obecną latam ST1100 z wózkiem bocznym, wspomnianą RC46 ( na wiosnę do sprzedania) oraz reanimuję NSR125 z myślą przygotowania do gymkhany.
Wiek: 44 Dołączyła: 20 Paź 2013 Posty: 397 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sty 29, 2015 00:58
Cześć! Poza tips & tricks mamy tu coś więcej wartego uwagi - towarzystwo! Rozgość się
_________________ Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość. Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum