Witam . ChciaĹem podziÄkowaÄ za sĹowa otuchy . Wczoraj juĹź nie wytrzymaĹem i pokuĹtykaĹem do motorku. MiaĹem wielkÄ ochotÄ chociaĹź posĹuchaÄ jej piÄknego brzmienia.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sro Sty 14, 2015 22:08
Trzeba przyznaÄ, Ĺźe "wejĹcie" w motocyklowÄ przygodÄ miaĹeĹ ostre
Jak to ktoĹ tu pisaĹ; motocykliĹci dzielÄ siÄ na tych co mieli "glebÄ", albo dopiero mieÄ bÄdÄ . WiÄc Ty jesteĹ juĹź "po"
Ja na moto jeszcze nie miaĹem gleby, ale w mĹodoĹci jak jeĹşdziĹem motorowerem, to zakrÄt mnie oszukaĹ i poĹamaĹem sztachety w pĹocie. Dla uspokojenia siÄ zaliczam to jako oficjalnÄ glebÄ, a motorower czy motocykl to prawie to samo.....
Reperuj zdrowie i maszynÄ, bo wiosna idzie.
Nie krÄpuj siÄ, opowiedz jak TwojÄ glebÄ skomentowaĹa Ĺadniejsza "poĹĂłwka", troche byĹmy siÄ poĹmiali.......
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
zaliczonÄ glebÄ widziaĹ syn. bardzo to przeĹźyĹ. Zona dowidziaĹa siÄ po powrocie do domu. ByĹa bardzo zdenerwowana ale nie zadawaĹa Ĺźadnych pytaĹ ani nie byĹo tekstu "masz co chciaĹeĹ" . Po prostu wie Ĺźe jestem rozsÄ dny a gleba byĹa spowodowana brakiem doĹwiadczenia i obycia siÄ z tym motorem. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum